Laatste speelronde interne competitie

08 december 2019

Speelronde 4 is op drie wedstrijden na gespeeld. De weersomstandigheden en de sinterklaasfestiviteiten de afgelopen week, maakte het plannen extra moeilijk. Voor de laatste speelronde hebben we tot 29 december de tijd om te spelen. We hopen dat jullie voor deze datum de wedstrijd kunnen spelen.

Na speelronde 4 gaat Erik aan de leiding in groep 1. Edwin raakte helaas geblesseerd afgelopen week waardoor hij zijn kans op de koppositie zag verdwijnen. Erik moet om te winnen in de laatste wedstrijd (samen met Rick E.) zien te winnen van Jan en Rick B. Dat wordt een kraker!

Ook in groep 2 is het erg spannend. Bernette speelde de vierde ronde nog niet en zal Ivo passeren. In de vijfde ronde staan ze tegenover elkaar. In de damesgroep is Herma nog ongeslagen. Met 12 uit 4 is ze voorlopig ongenaakbaar. In de komende ronde strijd ze tegen de nummer 2 uit de damespoule, Ilse.

Speelronde 5 kent een iets andere indeling. Ben jij ook zo benieuwd tegen wie je de laatste ronde speelt? De eerstgenoemde wordt geacht om de wedstrijd te organiseren.

Toelichting Interne competitie.pdf Overzicht per 08-12.pdf