LTC Dalen padel goes Marbella

26 juni 2019

LTC DALEN PADEL GOES MARBS...

De padel commissie heeft het plan opgevat om af te reizen naar het walhalla van de padel sport... Spanje!

4 dagen padel en ontspanning in Marbella, aan de Costa del Sol, reis jij met ons mee? De trip is bedoeld voor alle niveau’s! Dagelijks zal er getraind worden en de dag wordt afgesloten met een deelname aan een lokale mix-inn of een intercambio met een Spaanse padelclub! Uiteraard is er voldoende tijd om te genieten van al het moois dat Marbella verder te bieden heeft!

Afhankelijk van de animo kiezen we voor het laatste weekend van januari (vanaf €181,00 pp vlucht, Padel en verblijf) of het laatste weekend van februari (vanaf €211,00pp vlucht, Padel en verblijf)! De reis is toegankelijk voor Leden als voor Niet-Leden!

Inschrijven of meer info kan via;

Jos Langeland
Telefoon; 0034-666337830