MEIMAAND SPORTMAAND BIJ LTC DALEN

01 mei 2020

GRATIS try-out voor tennis en padel

De jeugd t/m 18 jaar mag sinds 29 april weer naar buiten om te sporten. Ook bij de LTC Dalen worden de tennislessen weer opgepakt voor deze groep. Naast dat we blij zijn dat onze jeugdleden weer gebruik kunnen maken van de banen wil de ambiteuze vereniging ook graag haar faciliteiten beschikbaar stellen aan niet-leden in de Gemeente Coevorden. LTC Dalen maakt het mogelijk om op basis van de richtlijnen van het RIVM en het Drents Sportprotocol op een veilige manier te trainen.

Maak GRATIS kennis met Padel en/of Tennis

In de maand mei bieden Jan de Jong (tennis leraar) en Gert-Jan van der Vegt (Padel leraar) de jeugd de kans om kennis te maken met tennis en padel. Van maandag t/m donderdag is er van 1500u-1800u de mogelijkheid om te komen trainen op de banen op Sportpark 't Grootveld in Dalen. De lessen duren 45 minuten, de exacte tijdstippen worden bepaald in overleg met de trainer. Mocht je liever op een ander moment eens komen trainen dan kan dat in overleg met de trainers.

Voor de leeftijdscategorie 13 t/m18 jaar geldt (volgens de richtlijnen van het RIVM) dat er in het geval van tennis met maximaal vier personen per baan getraind mag worden, voor padel zijn dit twee personen per baan, plus de trainer. LTC Dalen zorgt tijdens de trainingen ook voor materialen (rackets en ballen)

Wil jij vrijblijvend kennis maken met de tennis of padelsport, meld je dan aan bij bij onze leraren, ook voor vragen kun je bij hen terecht;

Tennis | Jan de Jong | 0049-17645860127

Padel | Gert-Jan van der Vegt |  06-12243632

Kleine impressie van de padelsport | https://www.youtube.com/watch?v=wEnau30yh_4