Nieuwe interne padelcompetitie

03 oktober 2019

Na het succes van de Laddercompetitie organiseert de Padelcommissie een nieuwe interne competitie van half oktober tot eind december.

Er zal wel wat verschillen in de opzet. Iedereen speel INDIVIDUEEL, wat wil zeggen dat je elke ronde (5 in totaal), random gekoppeld wordt aan een andere medespeler. Voor de dames gaan we een eigen competitie opzetten. De heren zullen opgedeeld worden in twee groepen. Er zijn 12 plaatsen per groep, dus weer er snel bij!

De wedstrijden worden gespeeld om twee gewonnen sets waarbij de derde set middels een Super Tiebreak (tot 10 punten) gespeeld wordt (in onderling overleg is een volledige set mogelijk, afhankelijk van bezetting van de baan). De puntentelling is als volgt; 3 punten bij een 2-0 overwinning, 2 punten bij een 2-1 overwinning, 1 punt bij een 1-2 nederlaag. Wie na 5 rondes de meeste punten heeft behaald is de winnaar.

De speeldata zijn als volgt:

Ronde 1 14 oktober - 27 oktober

Ronde 2 28 oktober - 10 november

Ronde 3 11 november - 24 november

Ronde 4 25 november - 8 december

Ronde 5 9 december - 29 december

(De laatste week kan ook gebruikt wordne om openstaande wedstrijden in te halen.)

De wedstrijden wordne gepland via het afhangsysteem. Mocht je een ronde verhinderd zijn, geen probleem! Geef het tijdig aan bij de padelcommissie en we zullen je die ronde niet inplannen.

Opgeven kan tot 11 oktober bij Wibo of Jos of via de mail: leden@ltdalen.nl. De wedstrijden en standen zullen worden gepubliceerd via onze facebookpagina en de app.