Trainers

Trainers

Voor zowel de jeugd als volwassenen hebben wij goede tennistrainers gevonden in Jan de Jong en Gert Jan van der Vegt. Tevens geeft Gert Jan padeltraining. 

Jan stelt zich voor:

Hoi, ik ben Jan de Jong, geboren Emmenaar. Getogen Emmercompascumer en nu woonachting in Laar in Duitsland. Ik ben getrouwd met Joyce en vader van 2 jonge kinderen, Noémi en Lars. Ik geef al 20 jaar tennisles met veel passie en speel al 25 jaar tennis met net zoveel passie! Ik geef op maandag en dinsdag les in Dalen. Ik ben te bereiken op nummer: 0049-17645860127. Een sportieve groet en tot ziens op de baan.

Jan de Jong

Gert Jan stelt zich voor:

Ik wil mezelf even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Gert-Jan van der Vegt (50) woonachtig in Emmen (getrouwd met Gera en vader van drie kinderen Annemarie, Marjolein en Wim ) en geef op dit moment padelles op donderdag.  Na de vakantie starten ook de door mij gegeven padeltrainingen. Houd de website en facebook goed in de gaten om te zien wanneer we precies starten. Naast het lesgeven in Dalen verzorg ik de rolstoeltennislessen op de banen van LTC Emmen. Daar niet ver vandaan staat NHL Stenden hogeschool waar ik sinds 2005 als HBO-sportcoördinator werkzaam ben. Ik hoop de komende tijd samen met de club en collega Jan meerdere activiteiten te organiseren, zodat het steeds drukker en gezelliger gaat worden.

Gert-Jan van der Vegt 06-12243632

logo

E-mail

info@ltcdalen.nl

Telefoon

+31 6 21472566

Address

Dalerveensestraat 30b
7751 ZT Dalen