Contributietarieven

Vanaf 1 januari 2021 gelden de volgende contributietarieven voor het lidmaatschap van LTC Dalen:

Senioren (indien je dit kalenderjaar 18 jaar wordt of 18 jaar of ouder bent):  € 120,00 per jaar (€ 10,00 per maand)

Junioren (15 jaar t/m 17 jaar): € 60,00 per jaar

Jeugd (t/m 14 jaar): € 40,00 per jaar

Word je na 1 april lid dan is de contributie tot eind kalenderjaar: het aantal resterende maanden + € 20,00 administratiekosten.

Korting

Indien er meer dan drie gezinsleden lid zijn, wonend op hetzelfde adres kan hiervoor korting worden aangevraagd.

Gezinskorting kan worden aangevraagd bij de penningmeester. Hiervoor geldt dat de twee oudste personen geen korting ontvangen, de in leeftijd 3e persoon van het gezin krijgt 25% korting en de volgende gezinsleden 50%.

Competitiebijdrage

Voor het meespelen door senioren aan competities wordt een aparte bijdrage gevraagd. De bijdrage per persoon per competitie bedraagt € 17,50. Dit bedrag wordt via een betaalverzoek geïnd bij de spelers.