KNLTB Padelcompetitie 2021

KNLTB PADELCOMPETITIE

In de KNLTB Padelcompetitie 2021 kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. In elke competitie worden 4 partijen gespeeld om 2 gewonnen sets.

Speeldata

De KNLTB Padelcompetitie 2021 start midden september en loopt tot en met eind oktober. De competitie telt zeven speeldagen, met uitzondering van de Topklasse en Hoofdklasse (5 speeldagen). Klik hier voor alle speeldata.

Competitieaanbod

Op vrijdagavond en zaterdag wordt er gespeeld in 4 klassen:

• 1e klasse: wedstrijdspelers
  • 2e klasse: gevorderden
  • 3e klasse: licht gevorderden
  • 4e klasse: beginners

Op zondag wordt er gespeeld in 6 klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte:

• Topklasse: wedstrijdspelers.
    • De nummers 1 en 2 in van iedere poule, spelen in de topklasse in de play-offs om het landskampioenschap.
  • Hoofdklasse: wedstrijdspelers
  • 1e klasse: wedstrijdspelers
  • 2e klasse: gevorderden
  • 3e klasse: licht gevorderden
  • 4e klasse: beginners

Ook voor jeugdspelers wordt er een padelcompetitie aangeboden. Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag.