Versoepeling coronamaatregelen jeugd tot 17 jaar

10 januari 2022

Maatregelen voor tennis en padel

• Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar buiten sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel met 2 volwassenen blijft mogelijk en kan veilig op 1.5 meter afstand. Twee spelers per baan, alleen enkelspel is dus toegestaan.
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen (excl. trainer); meerdere groepen van 2 volwassenen mogen op dezelfde locatie trainen, zolang de groepen duidelijk zichtbaar met 1.5 meter afstand gescheiden zijn, bijvoorbeeld 2 spelers per baan. De groepen mogen niet gemengd worden. Een leraar mag zich op 1,5 meter afstand slechts op één tweetal (bestaande uit twee volwassenen) richten. De leraar mag zich dus niet verplaatsen van tweetal naar tweetal.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen tot 20:00 uur buiten sporten (vrij spelen en trainen) en onderlinge wedstrijden spelen op de eigen club. Hiervoor geldt geen maximale groepsgrootte.
  • Competities en toernooien worden zijn voorlopig stilgelegd. Dit geldt dus voor de wintercompetities Zuid, Noord-West en de padelcompetitie, de Junioren Tour.
  • Sportkantines moeten gesloten zijn, maar er mag wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.
  • Professionele sportwedstrijden mogen wel doorgaan, zonder publiek.

bron: www.knltb.nl

KVK-nummer