Tennis- & Padelschool

Vanaf 01 december 2020 is de 'Tennis- & Padelschool' verantwoordelijk voor de invulling van de tennis- en padeltrainingen bij de LTC Dalen. Jan de Jong is de drijvende kracht achter deze vernieuwde organisatie en verzorgt de tennis- en padellessen samen met Jos Langeland en Lysanne Stuiver. 

Wil jij graag tennis- en/of padellessen volgen? Neem dan contact op met Jan de Jong via 06-48577103, [email protected] of bezoek de website www.tennisenpadelschool.nl.

 

Jan (41) is geboren in Emmen en opgegroeid in Emmer-Compascuum. Van kinds af aan zat het sporten in zijn bloed. In zijn jonge jaren deed Jan aan judo, voetbal, kickboksen en tennis. Inmiddels is hij getrouwd met Joyce en vader van 2 jonge kinderen Noémi en Lars. Naast zijn drukke werkzaamheden op de tennis en padelbaan traint hij wekelijks bij Crossfit Hardenberg om lichamelijk en geestelijk fit te blijven.

Vanaf 1 december ben jij met je Padel- en Tennisschool verantwoordelijk voor de trainingen bij LTC Dalen. Wat mogen we van hiervan verwachten?

 

We gaan leuke en gevarieerde trainingen geven met ons enthousiaste team op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag. Lysanne Stuiver gaat mij hierbij assisteren. Zij gaat zich richten op de tenniskant met als speerpunt de jeugd en beginners. Daarbij ga ik mij bezighouden met alle padel- en tennistrainingen voor de gevorderden. Nieuw is dat we één keer in de 2 weken proeflessen gaan inplannen voor geïnteresseerde padel of tennisspelers, daarnaast gaan we één keer per 2 weken een thematraining verzorgen. Hierin behandelen we per training een bepaalde slag; bijvoorbeeld bij Padel de ‘Bandeja’ of bij tennis de ‘Service'. Meer informatie hierover volgt de komende weken!

Welke lesmogelijkheden bied je aan?

In principe zijn alle varianten mogelijk. Van privéles tot groepslessen bij padel tot 4 personen en bij tennis (zowel indoor als outdoor) tot 8 personen. Ben je geïnteresseerd in de uitgebreide lesmogelijkheden neem dan gewoon eens contact met me op! Naast het lespakket ga ik me ook bezighouden met het organiseren van padel- en tennisreizen in binnen- en buitenland.

Wil je meer informatie over de padel- en tennisschool met betrekking tot lessen, activiteiten of producten kijk dan eens op www.tennisenpadelschool.nl.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Alleen via mail bereikbaar

Sportpark ‘t Grootveld

Dalerveensestraat 30b
7751 ZT Dalen

KVK-nummer

40045069