Zomeravondcompetitie

ZOMERAVONDCOMPETITIE

Kun je geen genoeg krijgen van het spelen van competitie? Heb je zin om naast de Voorjaarscompetitie nog een competitie te spelen? Of wil je graag competitie spelen, maar ben je verhinderd in het weekend? Dan is de Zomeravondcompetitie ideaal voor jou!

In het kort

De zomeravondcompetitie is een dubbelcompetitie die op zeven woensdagavonden in mei en juni wordt aangeboden. Deze competitie is voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per avond vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of 1x DD, 1x HD en 2x GD.

Speeldata

Vanwege de coronamaatregelen is de Zomeravondcompetitie 2021 helaas geannuleerd. De speeldata voor 2022 worden later gepubliceerd.

Doe je ook mee?

Wil je graag meedoen aan de Zomeravondcompetitie? Dat kan! Informeer bij de Verenigingscompetitieleider of het bestuur van jouw vereniging of je aankomend voorjaar mee kan doen aan de Zomeravondcompetitie.

Inschrijven

Inschrijven voor de Zomeravondcompetitie gaat via jouw vereniging. Meestal in de periode februari/maart. Informeer bij jouw Verenigingscompetitieleider hoe en wanneer je je voor de competitie kan inschrijven. Iedere vereniging hanteert namelijk een andere manier en periode van inschrijving.

De Verenigingscompetitieleider kan in maart alle teams van de vereniging bij de KNLTB inschrijven voor de Zomeravondcompetitie. Vervolgens gaat de KNLTB aan de slag met de indeling van de competitie. Half april/begin mei zal de indeling dan gepubliceerd worden op MijnKNLTB.

Praktische informatie

Hieronder vind je alle praktische informatie en regels die handig zijn om door te lezen als je meedoet aan de Zomeravondcompetitie.

Compact Spelen

Tijdens de Zomeravondcompetitie wordt gespeeld volgens het principe van Compact Spelen. Dat betekent het spelen van een beslissend punt bij een 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil). Elke partij neemt gemiddeld ongeveer 1.15 uur in beslag. Klik hier voor alle informatie over Compact Spelen.

Vragen over de Zomeravondcompetitie? Stel ze dan aan de Verenigingscompetitieleider van jouw vereniging.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Alleen via mail bereikbaar

Sportpark ‘t Grootveld

Dalerveensestraat 30b
7751 ZT Dalen

KVK-nummer

40045069